20/05/2024

PREZENTACIJA KNJIŽEVNO-LIKOVNE RADIONICE PAPIR KOJI LIJEČI: KOLAŽI I RIJEČI

U ponedjeljak 20. 5. u 19 h predstavljamo umjetničke knjige nastale na temu "krov nad glavom" pod vodstvom Olje Savičević Ivančević i Božene Končić Badurina.

ponedjeljak 20. 5. 2024 u 19 sati

Nova BAZA
Nova cesta 66


tema 2024: KROV NAD GLAVOM

voditeljice: Božena Končić Badurina i Olja Savičević Ivančević

polaznice-i: Renata Bačanek, Veronika Cvetković, Franka Čeperić, Vinka Draganja, Mia Jurman, Filip Katavić, Tanja Kocković Zaborski, Javorka Pangerčić, Ines Teković, Božica Tunjić Stanić, Tihana Vučić


S veseljem vas pozivamo na prezentaciju treće sezone! I dalje pod nježnom, ali čvrstom voditeljskom palicom Božene Končić Badurina i Olje Savičević Ivančević, ove smo se godine bavili temom KROVA NAD GLAVOM i svim glavoboljama koje iz te nasušne potrebe proizlaze. Za razliku od prijašnjih godina, svatko je imao zadatak skućiti svoje kolaže, pjesme i prozne fragmente u umjetničku knjigu. Stoga ćete imati priliku vidjeti 11 originalnih umjetničkih knjiga, a naravno da je snaga kolektivne kreativnosti iznjedrila i jedan sasvim poseban zajednički Adresar! Vidimo se u ponedjeljak u Novoj BAZI!


Program se provodi uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova” i Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba. Godišnji program BLOK-a u 2024. podržava Zaklada Kultura nova.