21/10/2021

Novo prikupljanje fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka

Ne želite da uspomene Vaših baka i djedova ostanu zauvijek na tavanu? Donesite fotografije i predmete vezane za Trešnjevku u srijedu 27.10.2021. između 15 i 19h u Novu BAZU (Nova cesta 66) i sudjelujte u izgradnji virtualnog fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka – kvartovskog muzeja koji će dati vrijednost pričama koje nisu dio službene povijesti.

PRIKUPLJANJE FUNDUSA MUZEJA SUSJEDSTVA TREŠNJEVKA

srijeda 27.10.2021.

15 – 19 h 

Nova BAZA, Nova cesta 66

 

Čuli ste za Muzej susjedstva Trešnjevka, ali nikako da se uključite? Imate gomilu fotografija u kutijama pod krevetom, ali fali vam poticaj da ih sortirate? Ne želite da uspomene Vaših baka i djedova ostanu zauvijek na tavanu? Sada je vrijeme za akciju!

Donesite nam fotografije i predmete vezane za Trešnjevku i sudjelujte u izgradnji virtualnog fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka – kvartovskog muzeja koji će dati vrijednost pričama koje nisu dio službene povijesti.

 

U prostoru Nove BAZE dočekat će vas naša suradnica Andreja Gregorina i voditeljice Muzeja susjedstva Trešnjevka, kustosice Dunja Kučinac i Ana Kutleša iz BLOK-a, od kojih možete doznati više o projektu. Priloge ćemo skenirati ili fotografirati i vratiti Vam odmah ili u terminu po odgovoru.

 

Pregledajte fundus ovdje, a za dodatna pitanja obratite nam se putem Fejsa ili na blok@blok. 

 

Projekt “Muzej susjedstva Trešnjevka – živa baština” financijski podržavaju Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Ministarstvo kulture i medija RH. Godišnji program BAZE podržava Zaklada “Kultura nova”.