11/02/2022

Likovna radionica za djecu u sklopu izložbe Marka Tadića

Pozivamo roditelje da prijave svoje školarke i školarce na besplatnu, dvosatnu likovnu radionicu umjetnika Marka Tadića koja će se održati 17.2. od 18 - 20h u Novoj BAZI, u sklopu izložbe "Prolazna forma".

četvrtak, 17.2.2022., od 18 do 20 sati

Nova BAZA

Nova cesta 66

 

Radionica se održava u sklopu izložbe „Prolazna forma” na kojoj umjetnik izlaže animirani film i originalne crteže koje je koristio u animaciji, a koji su nastali na podlozi arhivskih materijala iz fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka. Na radionici će se također koristiti stare fotografije i drugi arhivski materijali na kojima će djeca stvarati vlastite crteže. Svi materijali su osigurani.


Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta i u cijelosti besplatna. Broj polaznika je ograničen, a prilikom odvijanja radionice pridržavat ćemo se trenutnih epidemioloških mjera. Voditelj radionice je cijepljen.

 

Molimo da prijave pošaljete na mail blok@blok.hr i naznačite ime i prezime te dob djeteta.

 

Marko Tadić (Sisak, 1979.) je nagrađivani hrvatski umjetnik, docent na slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i voditelj niza umjetničkih radionica za djecu, studente i odrasle.

 


Izložba “Prolazna forma” i radionica dio su projekta "Muzej susjedstva Trešnjevka – živa baština". Projekt se odvija uz financijsku potporu Grada Zagreba i Ministarstva kulture i medija RH. Godišnji program BAZE podržava Zaklada "Kultura nova".